Цитата(Zmicer @ 27:03:2007, 06:50 )

Добрай раніцы!
Дадам трошкі ад сябе

1. Цудоўна не толькі проста аблівацца, але пад душам. Практыкую два гады, зараз ужо цела просіць - аблейся. Асабліва гэта доба ідзе ўзімку. На вуліцы мароз - а ты абліваешся сабе ў ванне. Таксама ўжо тры гады ўзапар купаюся на новы год у горных вадаспадаў. У Беларусі попыту вулічнага маржавання не шмат, але ў тым годзе быў незвычайны - -30 на вуліцы, нараджэнне Хрыстова, а я - у палыні.
Адным словам - наперад, гэта таго варта!
2. Лепей было б, калі фіз. актыўнасць выконвалася кожны дзень. Мэта ўсяго гэтага - прывіць нейкую хвычку. Таксама, каб не было магчымасці філоніць, можна распісаць, па колькі хвілін ты думаеш гэта рабіць.
3. Як перайшоў на беларускую мову - бранныя словы ўвогуле зніклі з лексікону. Тольку падчас вялікіх хваляванняў, звязанных з негатывам, бывае раз пораз з'яўляюцца гэтыя словы, але зараз, у адрозненні ад мінулага, яны адразу знікаюць, бо я адчуваю - во, пачаў ругацца.
Некалькі прычын не ругацца:
- павялічыць якасць энергетыкі
- навучыцца напраўляць свае эмоцыі ў пазітыўным русле
- не ўплываць на свой ды іншых генетычны матэрыял (я чытаў шмат дзе, што маты зменьваюць гены чалавеку)
Поспехаў!
Привет, Zmicer.
Тебя очень приятно...

читать на беларускай мове.
по пунктам:
1. Тут я согласна с xfly. Душ тоже практиковала, но на данном этапе, как ты говоришь, тело просит Ведро

. Скажи, где ты водопады то находишь? Полыня- это для меня конечный пункт данной цели... будет, ..наверное. Восхищаюсь.
2. Тут необходимо, как мне кажется, разграничить понятие
Физической активности и
физической нагрузки. Я, ставя данную цель, подразумевала нагрузку. День отдыха при силовых нагрузках мне, по крайней мере, необходим. Посещая ф клуб 3 дня в неделю, привычка формируется так же.
3. Мне понравились мысли Артема по этому поводу: "Заряди положительной. Или говори так, что бы они несли позитив. Если говорить их смачно, то наоборот будет заряжать". Однакто, это не склонило меня отказаться от поставленной цели

.
Спасибо за поддержку!
Цитата(Ares @ 27:03:2007, 08:02 )

Дзякуй! Я не ведау пра гэта!!!

Для:
krowlА это как??

4 из 7ми дней тренировки.
Цитата(Armun @ 27:03:2007, 16:56 )

Классно когда от чего-то плохого пытаешься избавиться и у тебя это получается!

Согласна. Окружающие говорят, что мною были выбраны те цели к которым я была готова, и поэтому мол все получается. Есть парочка целей в запасе, на которые я не решилась (отказ от сладкого, к примеру).
Цитата(xfly @ 27:03:2007, 17:50 )

По поводу душ или ведро воды.
Удачи Вам.
Согласна, что ощущения разные.
По поводу душа и одежды улыбнул.
Мне тут еще подсказали, что ведро на ночь лучше на балкон выносить дабы вода от солнышка по утру энергии набрала много. И потом ее на себя..
Цитата(Artem @ 27:03:2007, 20:39 )

У нас на работе парень заболел. Решил выздоровить. Пошел, прорубил себе дырку во льду, нырнул. Вылез. Выздоровел.
Вода - да. Она важна.
Волне, во что веришь, как говорится...
По вчерашнему дню.
1.
Обливание по утрам холодной водой.- ДА!
2.
Физическая активность. Минимум 3 раза в неделю фитнес/бассейн/ролики/велик.- ДА!
За час доехала до соседнего города на роликах. Погода у нас обалденная. Траса проходит вдоль реки мозель, очень красиво. Совместила с фотошутингом.
3.
Отсутствие нецензурных слов в лексиконе.- ДА!ДА!ДА!