Цитата(Вредитель @ 31:03:2007, 18:59 )

Итак:
- MySQL побеждён, сервлеты пока не сдаются

- Пока нет, соответсвенно п1
- Бегаю, если не бегаю , то качаюсь. Дико болит пресс и ноги. Но меня прёт
- Неплохо , однако постоянно случаются какие-то события, дела и ломают пол-дня запланированных. Сакс!
- Держусь , не играю. Да и вообще время потраченное на всякую ненужную фигню, сильно сократилось.
Друзья , пока все идёт неплохо.

Раньше, когда я пел в церковном хоре, у меня был совсем другой голос в обычном общении и вообще. Сегодня в обед иду по улице , начинаю что-то мурлыкать себе под нос. А погода замечательная - всё вокруг радуется ,чирикает , женится... . И я пропел несколько строчек ...и остановился. Такой голос у меня раньше бывал , после хорошей распевки.

Что же это? Возможно из-за того ,что во время бега я стараюсь дышать всем объёмом легких. Или есть другие причины?
Прывітанне!
Java працу не шукаеш? Калі так - звяртайся, пагутарым.
Наконт якасці голасу. Сення апасля тыбецкай гімнастыкі упершыню бег 6 па 6 - маленькая вытрымка з маёй сёнешняй справаздачы (датычыцца бегу)
10 км бегу (не дзесяць, а толькі 7 600 – толькі што палічыў па cityInfo)! Што самае галоўнае – упершыню бег па сістэмы 6 па 6 – гэта значыцца, што кожны ўдых і выдах падзяляецца на 6 частак, і на кожную з іх робіцца па аднаму кроку. Такім чынам, на поўны чыкл (удых ды выдах) прыходзіцца 12 крокаў! Статыстыка гэтага забегу такая – 500 метраў – 6 па 6, 500 – 5 па 5, астатні шлях – 4 па 4. Пры там, як мне здаецца, яшчэ ў 4 па 4 быў запас кілометраў на 5, а яшчэ ж памятаем пра 3 па 3, 2 па 2, 1 па 1, змешаныя стылі (3 па 1), змену цыклаў а абодва напрамкі (3 па 3 > 2 па 2 > 3 па 3 > 4 па 4). З’явіліся думкі паспрабаваць вялікую дыстанцыю, напрыклад 40 км, а потым ужо можна бегчы на малую радзіму, у свой родны горад! Якасць бегу была проста цудоўная, на шляху сустракаліся цікавыя людзі, можна столькі зарысовачак расказаць. Пра тое, як дзеткі сядзелі з мамамі на апушке лесу на пяньках, пра тое, як людзі з тралейбусаў пазіраюць на юнака, які ў 10 гадзін раніцы бяжыць у абліпальнай суколке, у якога пяюць вочы і высока падымаюцца калені. Цудоўны маршрут, скончваецца паркам, па якім гуляюць мамы з каляскамі, з якіх выглядаюць цудоўныя маленькія дзеці, ці граюць у пясочніцы!
таксама, апасля фізічных актыўнасцей (дакладней т. гімнастыкі) - ніколі няма заложанага носу, таксама. калі спяваю, дык якасна. Адным словам- вельмі раю!
Раней у мяне з Heroes 3 былі праблемы. Але вось ужо 4 гады, як не іграю. Проста не дазваляю сабе штосьці ставіць, а калі стаўлю, дык потым падаляю, і ніколі гульні не запісваю на дыскі.
Поспехаў з усімі мэтамі.
з.ы.
Дарэчы, 2 гадзіны на нэь - гэта зашмат..