Цитата(Серёга @ 24:03:2007, 08:38 )

Для: xfly
ну делаешь срочные и выжные, потом несровные и важные. вот.
Буду ўдзячны за вашыя думкі наконт наступнага. Падчас дню чалавек змяняе некалькі настроей і г.д. У кожным з іх ён можа нешта рабіць больш якасна, чым у папярэднім. Дык вось, пытанне - што, калі твой настрой не адпавядае актыўнасці, якую ты запланаваў. Выхад для мяне - пераключэнне паміж кантэкстамі (гэта толькі я так называю, але сэнс, Думаю, зразумелы). Што скажаце?
Цитата(xfly @ 30:03:2007, 11:22 )

1. Сегодня запланировал выход на 25 минут раньше, чем обычно. С утра позвонили - нужно встретиться кое-какие документы передать. БЛИН НУ БЫВАЕТ ЖЕ !!!!! Но, на работу опоздал всего на 4 минуты. Правда, сделал доброе дело. Да и в метро девочке одной настроение поднял. Так что приехал на работу с выполненной программой на день - "помогать людям". Точнее не выполенной, а начатой с самого утра.
2. Устал от этой рутинной работы, но - надо. Делаю, прям счас.
3. Вчера ходил на лекцию одну. И на работе минут 30 уделил проекту. Сегодня тоже на работе уделю. Т.к. по-вечерам, ну никак пока не выходит - а надо. Короче, думаю, "завязать" временно с общением с девушками и развлечениями, а то - нет времени и сил на то, что пока не срочно, но важно - мои проекты.
Как только это сделать? Может отдать все деньги и вещи кому?

)
Так нелюблю руціну.. Проста жах. Увесь настрой ад выканання на працы чагосьці руціннага падае. Але ж.. Таксама спрабую ўсю руціну разбіваць на кавалкі, таксама бывае карысным ставіць сабе вельмі дакладныя deadlines - вельмі дысцыплінуе!
Наконт прыходу ў час - у цябе ўсё атрымаецца! Калі ёсць разуменне, што ты хочаш гэта змяніць - дык прыйдзе і астатняе, проста не давай сабе паслабленняў у гэтым!
Наконт сваіх, непрацоўных праектаў ды дзяўчат. Паспрабую навучыцца радзяляць гэтыя актыўнасці. Паспрабуй аб'ясніць сваёй дзяўчо, як важна для цябе прайсці гэты праект (я так і зрабіў), таксама паспрабуйце ўдваіх зразумець, што некаторыя рэчы трэба рабіць у свой час - гэта не выстаноўка прыярытэтаў - справа ці дзяўчына, проста нешта іншае!
Поспехаў!