Цитата(zuslan @ 23:03:2007, 13:00 )

1-2. Мой опыт показывает, что человеку в начале пути по становлению "пташкой" необходимо спать 7 часов. У меня пока такой режим: ложусь в 11.30, просыпаюсь в 6 всегда. Состояние утром идеальное. Поэтому я бы не рекомендовал сразу ставить цель, мол, ложусь в 1, встаю в 5.30... будешь засыпать при соприкосновением с любой поверхностью, на которой можно спать

))
3. Засчет чего ты собираешься достичь тут своей цели? Только благодаря силе воли или ещё каким-нибудь фишкам?
4. Хорошая цель

)
Добрай раніцы!
Дарэчы, а гэтая лічба 7 гадзін потым зніжаецца? Я вось трэці дзень запар спрабую наступнае - клажуся ў 11, паднімаюся ў чатыры - стан таксама вельмі добры, але вось ужо к 6-7 вечару - амаль сплю.
Што, калі спрабаваць днём спаць? Мо ведаеш штосьці пра такія рэжымы - ноччу пэўны час і потым днём?
Цитата(AntuanMark @ 27:03:2007, 16:53 )

Зато много успеваешь! За 10 лет такое впечатление что проживаешь 20

Хотя пролетают и быстро, но результата много

Прывітанне!
Рэспект за стаханаўскія мэты. У цябе працоўны час лічыцца, пакуль ты гуляеш ды знаёмішся з дзяўчынамі?

Я тут так падумаў - гэта ж дзесьці 2 гадзіны напэўна трэба..
Наконт паспяваеш ды не... Я таксама эксперыментую, але пакуль вялікіх дасягненняў няма. Здаецца, з 8 гадзін перайшоў на 7-7.5 (сумарна, колькасць часу днём і вечарам, які сплю).
Раю звярнуць увагу на "уроки тибетской медицины_искусство расслабления.htm" - я дадаў файлік да гэтага пасту. Аўтар сцвяржае, што праз некалькі гадоў практыкі будзе магчымасць спаць 15 хвілін у дзень. Што датычыцца мяне, дык я карыстаюся парадамі наконт баку, на якім лепей спаць у холадзе і калі жарка, аб фатке ў носе, калі за 4 гадзіны трэба вельмі добра выспацца, і яшчэ некалькі...